Nieuwsgierig? Denk ook aan het seizoen. Seizoensgebonden menu's maken altijd indruk. Kijk maar eens naar de menu's die ik samen met anderen heb bereid.
Dit is maar een klein voorbeeld wat mogelijk is.
Van 4 gangen tot 7 gangen is mogelijk.
Gebakken vlinder Gamba’s op een bedje van spaghetti-crème fraiche met parel-tomaatjes.
Carpaccio van rundvlees, met verse pesto en rucola.
Ceasar salade met gegrilde kip, Parmezaanse kaas en een gepocheerd eitje.
Vitello tonatto, Kalfsmuis gebakken met cappertjes en tonijn creme
Gekonfijte kwartelboutjes in ganzenvet met een gladde van balsamico
Lauw warme eendenfilet gerookt en gevuld met een rillettes
Gerookte zalm bonbon gevuld met Crab
Cappuccino van paddenstoelen met een schuimpje van truffelroom.
Knoflook crème soep met serano ham en bosui.
Op de huid gebakken roodbaarsfilet vergezeld met een kruiden risotto.
Chateau brian, aan stuk gebraden ossenhaas aan tafel gesneden vergezeld met een luchtige hollandaise creme
Hertenbiefstuk aan stuk gebraden, hertenbout biefstuk gesneden aan tafel met een rode wijn vijgenjus
Zalm filet met een kruiden korst zachtjes gegaard en licht gerookt. Vergezeld met een luchtige room saus
Bourbon vanille panna cotta met een baileys karamelsaus.
Creme brulee gemaakt met een butterscots caramel
Combinatie van witte en donkere chocolade mousse op een spiegel van vanillecrème
Lemon cheesecake met limoncello schuim en witte chocolade